Стела Димитрова, Quantum Stella

Stella Dimitrova

Здравейте, Прекрасни! Аз съм Стела Димитрова и ви приветствам у дома!

НАКРАТКО ЗА МЕН

Завършила съм висше образование по Икономика и Маркетинг.

Моята специална дарба е да вдъхновявам промяна и трансформация в живота на хората.

Аз съм квантов терапевт, хипнотерапевт, лайф коуч, създател на курсове и онлайн програми, манифестатор на реалност, енергиен лечител, рейки мастър, пътешественик по сърце, емпат и майка на две вълшебни деца. 

Работя с международна клиентела от България и света. Мои клиенти са хора от различни професии: адвокати, дипломати, бизнесмени, архитекти, инженери, учени, професори, доктори, политици, психолози, невропсихолози и др.

Живея във Финландия от 2014 година.

В моите трансформационни лечебни методи включвам:

ПРЕМИНАТИ ОБУЧЕНИЯ

2010

 • Даоистки методи за превръщане на стреса в жизненост
 • Микрокосмическата орбита на Дао

2012

 • Йога
 • Тай чи

2013

 • Изцеление и активиране на емоционалното, менталното и духовното тяло 

2014

 • Регресия минали животи
 • Трансперсонална Хипнотерапия
 • Терапия с подсъзнателните части на психиката (Parts Therapy)
 • Завършено обучение в Института на Майкъл Нютън

2015

 • Лечение на вътрешното дете (Inner child healing)

2016

 • Практик по Квантово Хипнотично Лечение (Quantum Healing Hypnosis Technique)
 • Завършено обучение в Академията по Квантово Хипнотично Лечение на Долорес Кенън

2017

 • Отдалечено виждане
 • Отдалечено влияние

2018

 • Тантра
 • Даоистка сексуална алхимия
 • Инициация в Тайните на Изида
 • Свещена геометрия

2019

 • Рейки мастър
 • Терапевт по енергийно лечение

2021

 • Коучинг личностно развитие и лични взаимоотношения

КАКВО СЪМ СЪЗДАЛА ДОСЕГА

Манифестирането на реалност е моята специалност от най-ранна детска възраст. Днес уча клиентите си на методи на манифестиране на реалността, за която винаги са мечтали, но не са знаели как да създадат.

Създател съм на:

 • Школата по Манифестиране за съзнателен бизнес
 • Клубът на Високите Вибрации
 • Приложението за телефон Quantum Healing Transformation
 • Бизнес групата Мастър Майнд
 • над 40 онлайн и живи програми и курсове

Моята цел е да сътворявам лична и колективна трансформация и съзнателен живот на планетата.

В момента работя за създаването на Висшия Съвет на Свободното Събудено Общество за Служители на Светлината, в което сътворяваме Новата Земя в това физеческо проявление. Заедно закотвяме вибрациите на Петото измерение.

Стела Димитрова Египет

Повече за мен:

Не винаги съм била във високите вибрации и в петото измерение. Моят живот беше изпълнен с трудности. Станах жертва на психически тормоз, депресия, сериозни проблеми със здравето, останах без децата си, без къщата и колата си, без работа, без пари, без дом и без подкрепа. Загубих всички материални придобивки, близките ми хора, останах сама с 15 евро в сметката си. Попаднах на дъното, откъдето нямах друг избор, освен да излетя с всички сили, за да трансформирам себе си.

В тези няколко месеца, в които бях напълно сама и отделена от материални придобивки, имах време да погледна навътре в себе си, да преосмисля живота си и да се свържа с моята автентична енергия. Премахнах всички модели на мислене, вярвания и страхове, които повече не ми вършеха работа. Пуснах онова, което не принадлежеше на мен, а носих за някой друг – за родителите ми, за децата ми, за бивши партньори.

Освободих се от миналото си!

Пътят ми на трансформация обаче не приключи до тук. Няколко години по-късно имах честта да се докосна до просветлена личност, а именно световноизвестния Sadhguru. При него попаднах синхронно – наниз от синхронни събития ме заведоха там. Когато Sadhguru взе ръката ми и ме погледна в очите с насълзени от съчувствие очи, думите бяха излишни. Аз усетих пълно преформатиране на цялата си енергийна същност.

На следващия ден, също по предначертаност на съдбата, отидох на Stonehenge. И каква изненада ме завари там! Фестивалът на лятното слънцестоене беше събрал десетки хиляди души от цял свят. Моята мечта да видя Stonehenge се сбъдна, но преживяването беше много по-специално, отколкото някога съм очаквала. Направих връзка с камъните на Stonehenge, които ми разказаха тяхната история. Използвах портала на Stonehenge, за да се преместя в нова времева линия.

В този ден получих просветление.

Усетих физически как моят мозък се променя. От тогава повече не мога да се стресирам, да се притесня или да съм нестабилна.

Единственото усещане в мен е ВСЕПРОНИКВАЩО БЛАЖЕНСТВО!

Не съм се стремяла към просветление. Аз бях просветлена като дете. Сега просто си спомних нормалното си състояние.

Аз вярвам, че всеки може да постигне това състояние, ако достатъчно отдадено се стреми да опознае себе си, да премахне вредните модели на мислене, да стабилизира нервната си система, да култивира и съхранява енергията си, да се свързва с Висшите аспекти и да обича себе си.

Точно затова и се специализирах в терапиите, които стъпка по стъпка те водят до живот в щастие, съвършенство, обич от сърцето и блаженство.

Ти също можеш да го постигнеш!

Най-работещите терапии са Квантовото Хипнотично Лечение, Регресия минали животи, Работа с вътрешното дете, Родово изчистване, комуникация с Висшия Аз, Енергийно лечение, методи на манифестиране.

Ако ти работиш над себе си, стремиш се да си съзнателен през по-голямата част от времето, научиш се как да манифестираш и ползваш помощта на някои от тези терапии, ти ставаш господар на своя живот.

Благодарение на страданието, ограниченията и психическия тормоз, през които преминах, днес аз мога да разбера моите клиенти на дълбоко ниво, за да им помогна да се излекуват, трансформират и да създадат живот в любов, лекота, щастие, радост и блаженство.

Моята енергия помага на клиентите ми да се отворят за своя Автентичен Аз. При срещите с мен в много хора се активират енергийни трансформации. А когато си автентичен, ти си балансиран, спокоен, успешен и щастлив. Не е ли това, към което всеки се стреми?

Работя с мотивирани души като теб, които искат да излязат от цикъла на програмиране от Матрицата, но все още не знаят как. Моят личностен опит, както и стотиците терапии, които съм провела с клиенти точно като теб, ми дават увереност, че мога да ти помогна и да ти покажа пътя.

Създадох и група от съмишленици, с които заедно да се подкрепяме, споделяме и мотивираме. От тук нататък не си сам.

Аз съм доброволец от втора вълна на Звездните семена или Служителите на Светлината. Участвам в проекта Възнесение на Земята. Моята мисия е да помогна на възможно най-много хора да увеличат своите вибрации и да извисят съзнанието си, така че всички ние да можем колективно да се издигнем на Новата Земя.

Аз зная как да извисявам съзнанието си и да живея във Вселенската любов още откакто бях дете. От раждането си спомням откъде идвам (друга планета и измерение), каква е моята мисия на Земята, както и че много хора ще трябва да бъдат пробудени.

Още откакто се научих да говоря, работя в тази насока да събуждам хората за истината, да излязат от илюзията на страданието и да подобрят взаимоотношенията и живота си.

Аз съм тук, за да помогна да се преодолее старата материалистична парадигма за възприемане на реалността, да просветля човешки същества за тяхната истинска същност и да им помогна да открият удивителната си вътрешна душевна сила.

В моите трансформационни лечебни методи включвам Манифестация, Квантово Хипнотично Лечение (QHHT), Трансперсонална терапия, Работа с вътрешното дете, Регресия в минали животи, Рейки, Терапия с човешко енергийно поле, Енергийно лечение, Комуникация с Висшия Аз, Хипнотерапия, Родово изчистване.

Също практикувам лечение със звук, шаманска работа, екстатични танци и египетска тантра.

Получих инициация в тайните на Изида лично от нея. Също така, комуникирам с египетските богове Ра и Хор. Многобройни извънземни и извънизмерни същества са се свързвали с мен, предавайки ми невероятна информация за реалността, световете и тайните на Вселената.

На 30 годишна възраст получих ключовете за Вселената, връчени ми от Висш разум – ключовете, които ти позволяват да ръководиш и променяш реалността.

Разгледай моите услуги тук: ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ

На 3 годишна възраст си спомних житейската си визия. Житейската визия е като трейлър на живота, съдържащ откъси от най-важните, решаващи ключови епизоди от живота, който предстои да бъде преживян. Спомних си хора, ситуации, травми и трансформации, които ми предстоеше да преживея. И най-вече си спомних целта на живота си – да помогна на колкото се може повече хора да видят през програмирането на ума на настоящата ни цивилизация и да се събудят за тяхната истинска вътрешна божествена сила.

Преди да мога да говоря, започнах да общувам телепатично със семейството и приятелите си. Притежавах дълбоки познания за структурата на Вселената и реалността, която преживяваме тук на тази планета и други планети и измерения. Приемах, че всичко това е нормално, че всеки е като мен и разбира и осъзнава същите неща, които и аз. Години по-късно осъзнах, че хората не могат да разберат телепатичната комуникация и със сигурност не могат да разберат структурата на реалността.

Започнах да си спомням други измерения, когато бях на 15 години. Моето съзнание пътуваше във времето и пространството.

Един ден се върнах в момента на създаването на самата Вселена. Преживях да бъда в единство с Всичко, което Е, с други думи, Бог/Източника на съзнанието/Вселената.

Пазя в себе си знанието за Сътворението на Вселената и нашата реалност – с това знание съм родена. Ние не живеем само в 3-то измерение. Ние всички живеем във всички измерения едновременно.

Спомням си много други животи на душата ми на тази и други планети.

Моят път на пробуждане започна през 2010 г. Бях в дълбока депресия, чувствах се пълен провал, недостойна за любов и уважение. Връзките ми бяха бъркотия. Бях безработна. Имах толкова сериозни проблеми с кръста, че в крайна сметка прекарах цял месец на легло. Чувствах се безполезна, не можех да работя или да се грижа за семейството си.

Нямах друг избор, освен да започна да променям живота си. Чрез различни лечебни методи, базирани на съзнанието, излекувах тялото и ума си, изследвах вътрешния си свят, открих истинското си Божествено Аз и намерих целта на живота си.

Колкото по-напреднала ставах, толкова повече се отдалечавах от съпруга си, с който в крайна сметка разделихме своите пътища. Започнаха проблеми, психически тормоз и неразбирателства, които обаче все повече ми припомняха илюзията на случващото се.

Накрая трябваше да напусна семейния живот и да продължа сама с моите деца.

Синхроничностите и мечтите ме водеха по пътя. Срещнах хора, които ми помогнаха да излекувам рани от минали животи.

Един ден през 2018 г. активирах моята спяща ДНК чрез протоколи за активиране на ДНК.

На следващия ден пътувах до Египет. В Голямата пирамида в Гиза имах преживяване извън тялото. С мен се свързаха Ра и Хор – египетските божества, същества от по-високо измерение, които ми показаха как работи Великата пирамида. Те ми обясниха, че Голямата пирамида е инструмент за Възнесение – еволюиране към по-високо съзнание.

Това преживяване промени живота ми. Активираха ми се ясновидски способности и започнах да чета енергийните полета, мислите и чувствата на хората. Открих, че мога да лекувам хора с помощта на полагане на ръце.

Интензивно се свързвах с по-високи състояния на съзнанието, откривайки все по-дълбоко разбиране за Реалността и Вселената.

В процеса на изчистване на всички мои кармични дългове и енергийни блокажи, освобождаване от минали негативни вярвания, животът ми се промени драстично. Всички илюзорни възприятия за реалността изчезнаха. Събудих се за лъжите и програмирането на нашето общество. Преследвах Истината, която беше сурова, но ме върна към моята истинска божествена същност, към това, което Наистина Съм. Станах интегрирано човешко същество – ум, тяло и дух в холистичен танц с живота.

Когато вляза в Цялостно състояние на съществуване, аз ставам едно с Източника/Бог и се докосвам до творческите сили на Вселената. Оттам мога да помогна на всеки навсякъде да излекува себе си, ако човекът е готов и желае да бъде излекуван.

През октомври 2018 г. имах дълбоко преживяване в Голямата пирамида в Гиза.

По време на моята медитация в Голямата зала, имах преживяване извън тялото. Две много високи същества в човешка форма застанаха пред мен. Те комуникираха телепатично с мен. Казаха ми, че идват от по-високо измерение на съществуване. Те се представиха като Ра и Хор. Насочиха ме към процес на посвещение в тайните на пирамидата. Беше ми показано как да използвам женските и мъжките сили на Пирамидата за изцеление, разширяване на душата и активиране на целите на живота.

Вече осъзнавах, че се осъществява пробуждане и разширяване на Универсалното съзнание в много от нас. По време на практиката ми с хипнотерапия и квантово хипнотично лечение забелязах, че има много хора, които просто се нуждаят от божествен момент на мистично преживяване, за да влязат в контакт с вътрешните си сили и свещената си мисия.

Когато открих Техниката за Квантово Хипнотично Лечение на Долорес Кенън, реших да си запиша сесия с опитен терапевт, за да видя какво ще разкрие за пътя на душата ми.

По време на Квановата сесия си спомних един от моите минали животи. И не беше на тази планета. Бях същество с по-висока честота, съществуващо в нематериален свят, на по-висока честота от планетата Земя. Спомняйки си живота на това същество, се почувствах у дома за първи път в настоящия ми живот! Ние, съществата от тази планета всъщност  живеехме вътре в планетата. Ние използвахме ментални проекции, за да общуваме помежду си и живеехме в променящи се енергийни структури.

Аз се телепортирах в други части на планетата и в други светове. Моята работа беше на енергиен директор и участвах в поддържането на енергийната мрежа на тази планета.

След еони на съществуване и вършене на единствената ми работа да поддържам планетарната енергийна структура, в мен се появи желание за по-различно изживяване.

Тогава чух Призива – призив за помощ на една планета от Слънчевата система – планетата Земя. Хората, живеещи на Земята, трябваше да се справят с ниските вибрации и страданието, които преобладаваха в тяхното общество. Цялата Вселена чакаше Земята да повиши своите вибрации. Имаше нужда от помощ, за да премине в 5-то измерение.

Аз реших да участвам в този проект. Тогава напуснах съществуването на съществото от другата планета и се въплътих на Земята.

Следващата стъпка в Квантовата ми сесия беше да се свържа с Висшия ми Аз. Висшият Аз извърши изцеление на тялото ми, изправи гръбнака ми и балансира чакрите ми. След това пренареди мозъчните ми неврони, за да се отърва от старите модели на мислене. Висшият Аз обясни всичко за моя любовен живот и семейни отношения. Даде ми мъдри съвети относно моята кариера, развитие и душевен път. Дори ми направи изглаждане на бръчките.

Моят Висш Аз обясни, че като част от проекта за възнесение на Земята, мисията ми в този живот е да осветявам с енергията си възможно най-много хора и да им помагам в процеса на възнесение. Е, аз вече помагах на хора през цялото време, но беше прекрасно и зареждащо да знам, че животът ми има смисъл и следвам мисията си.

Visited 141 times, 1 visit(s) today