4 Стъпки Към
По-Доброто Ти Аз

Вземи Решение да Подобриш Себе Си и Живота Си

Ти си в процес на пробуждане от илюзията на Матрицата. Осъзнаваш, че стресът, негативните емоции, проблемите във взаимоотношенията, вредните вярвания, липсата на пари, нервното напрежение - всичко това е просто програмиране от детството. Да се препрограмираш е лесно. Понякога е достатъчна само една сесия с мен, за да промениш живота си в дълбочина и да станеш себе си отново. Избери своята сесия тук:

Запази Сесия

След като вече си сигурен, че искаш промяната, да запишеш сесия е лесно - натисни линка долу, избери сесията за теб и се регистрирай. Плати за сесията онлайн. Ако платиш депозит, остатъка от сумата ще изпратиш по сметка един ден преди сесията. Ще получиш имейл или съобщение от мен с потвърждение на сесията. Ще се видим наживо или онлайн в Зуум. Запиши сесията си като натиснеш тук:

Релаксирай и Позволи на Промяната да Се Случи

Сесиите се ръководят от твоето подсъзнание и свръхсъзнание. Поради това, в твоята сесия ти ще получиш нужното лечение на физическото тяло, премахване на емоциноланите и менталните блокажи, енергийно лечение, духовно пробуждане, както и информация за живота ти директно от квантовото поле. Ще се свържеш с по-Висше съзнание. Прочети какви резултати са постигнали мои клиенти в сесиите с мен тук:

Живей Новото Си Аз

Най-после твоята трансформация се е случила! Сега остава да живееш в свобода, щастие и блаженство. Аз и ти оставаме свързани - ще продължа да те насочвам и след сесията, ако имаш нужда. Остани във високите вибрации и след сесията, като се присъединиш към Клуба на Високите Вибрации във Фейсбук:

Предлагам

Лични Сесии

Сесите дават достъп до информация от подсъзнанието, която помага за изцеление на всички тела и всички нива.

Лайф Коучинг

Срещи един или два пъти на месец за твоето постепенно, но сигурно сътворение на живот от сърцето в хармония с търсенето на душата ти.

Стела Димитрова квантов терапевт

Онлайн Програми

Твой личен водач за манифестиране, разкрасяване и обич към себе си. Ставаш господар на тялото, емоциите и ума си.

Подкрепа

Стани част от общност от хора като теб, които те подкрепят. Споделяте преживяванията си, разисквате напредъка. Повече не си сам.

Независимо дали искаш да излекуваш тялото си от упорита болест, да се балансираш емоционално, да спреш ума ти да те саботира или да постигнеш духовно просветление – или всичко изброено наведнъж – тук ще намериш техниките, с които можеш да го постигнеш. Звучи невероятно, че само с една сесия можеш да изцелиш на практика целия си живот, но това е реалността, в която ще те заведа с помощта на твоето подсъзнание и свръхсъзнание. Цялата мощ и трансформация е вътре в теб. Твоята душа търпеливо чака да се събудиш, да я чуеш и да тръгнеш по пътя на душата си. Когато се превърнеш в своя автентичен Аз, ти влизаш в потока на възможностите на квантовото поле. Всички пречки отпадат, влизаш в лекота и заживяваш в блаженство. Всички лични сесии, които предлагам, можеш да видиш тук: СЕСИИ СЪС СТЕЛА

В тази модалност ти и аз се срещаме два пъти в месеца, в продължение на няколко месеца. Разискваме и работим върху твоите конкретни предизвикателства и цели в бизнеса, личните отношения, емоционална интелигентност, ментални програми и духовни търсения. Заедно препрограмираме невронни пътища в мозъка ти, балансираме емоциите и те водим към просветление. Използваме методи като невропластичност, манифестиране, работа с вътрешното дете, отваряне на сърцето, среща с успялото ти Аз, свързване с миналото, свързване с бъдещето, активиране на ДНК, енергийно лечение. Ти сам поставяш своите цели и заедно сътворяваме тяхното изпълнение. Още сега си помисли какво искаш да постигнеш в живота си в следващите 3 месеца и какво те спира. С тези въпроси ще започнем нашите коучинг сесии. Прочети повече тук: ДУХОВЕН ЛАЙФ КОУЧНИГ

Искаш ли да станеш господар на тялото, емоциите и ума си? Да се научиш да манифестираш като про в сферата на бизнеса, финансите, личните взаимоотношения? Да излезеш от Матрицата и да се научиш да използваш подсъзнанието ти да работи за теб? Да заобичаш себе си? Да активираш сексуалната си енергия и да я използваш за манифестиране на реалност? Да се подмладяваш с всеки изминал ден и да подобряваш здравето си? Да се освободиш от енергийните вампири, които смучат енергията ти? Всичко това можеш да постигнеш с моите онлайн курсове. Като бонус ще получиш приложение, което ще можеш да свалиш на телефона си и лесно и удобно е да напредваш във видео уроците. Програмите са с различна продължителност и можеш да избереш да направиш само една или всички. Зависи единствено и само от теб и твоите желания и цели. Прочети повече: ОНЛАЙН ПРОГРАМИ

Отсега нататък не си сама. В нашата Фейсбук група Клуб на Високите Вибрации ние създаваме чудеса! Заедно с други хора като теб, създаваме пространство на подкрепа, споделяне, трансформация и извисяване на съзнанието. Чувството е като да си сред сродни души. Ние сме като едно голямо семейство, в което всички се обичат и уважват. Заедно правим онлайн програмите и напредваме в група. Старите членове са ментори на новите – те ги ръководят, тълкуват им преживяванията и ги напътстват. С твоето влизане в групата, ще ти бъде предоставена възможността да отговориш на въпросник, който ще ми даде информация за теб и твоите търсения. На базата на твоите отговори, аз ще ти напиша личен план за развитие, ще те посъветвам кои точно практики да правиш и как да постигнеш целите си. Когато следваш плана си, успехът е гарантиран, поне ако съдя по членовете на клуба досега. Прочети повече: КЛУБ НА ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ

Subscribe

Месечен Бюлетин

Безплатни видеа, статии, вдъхновение и предстоящи събития.

Без спам 😉

Visited 94 times, 1 visit(s) today