Отзиви

Отзиви от Клиенти

Квантово Хипнотично лечение отзив
Излекувах клаустрофобията си, болките в коляното и психологическите си проблеми. Учудвам се как само една сесия със Стела беше достатъчна, за да се отърва от клаустрофобията си. Също така излекувах ужасните болки в коляното, които имах от детството си и които никой доктор не успя да ми помогне да премахна. Стела е добър слушател и надежден практик. Сесията беше дълбоко духовно преживяване за мен. Имах ярки спомени от минали животи. Припомнянето им ми помогна да преодолея психологическите си травми. Горещо мога да препоръчам такава сесия на всеки.
Нина Стоянова
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово Хипнотично лечение отзив
Достигнах висше ниво на съзнание, постигнах вътрешен мир, намерих целта на живота си. Моята Квантова сесия напълно промени живота ми. Намерих отговорите на много важни за мен екзистенциални въпроси. Достигнах ниво на съзнание, в което ми се разкриха дълбоки познания. Тялото и умът ми бяха излекувани. Намерих мир и яснота. Това преживяване отвори още повече очите и сърцето ми и ми помогна да намеря целта на живота си. Винаги ще съм благодарна за сесията си! Благодаря ти, скъпа Стела!
Клара Вазкез
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово хипнотично лечение отзив
Излекувах хормоналните си проблеми, нередовния цикъл и паническия страх от тъмното. Спрях да се критикувам. Моята Квантова сесия със Стела промени живота ми. Имах хормонални проблеми, особено по отношение на нередовната ми менструация. Един ден след сесията, менструацията ми дойде навреме за първи път в живота ми! Имах и панически страх от тъмното - не можех дори да отида до тоалетната през нощта без да запаля всички лампи. Сесията ми помогна да обикна тъмнината. И аз отидох до банята на изгасени светлини за първи път от години. Също така, чувах негативен глас в главата си, който критикуваше всичко, което правя. След сесията гласът ставаше все по-лесен за заглушаване, докато накрая успях да го премахна. 100% препоръчвам услугите на Стела на всеки, който иска да се излекува и да живее в лекота!
Reel Abdeldayem
Квантово Хипнотично Лечение
Акашови записи отзив
Ти излекува душата ми и ме отвори към Безусловната Любов към партньора ми. Стела, ти стигна до дъното на моята душа и моята мъка, и я излекува. Много съм впечатлена от точността, с която разчете Акашовите ми записи. Сеансът с теб донесе много дълбоко и логично обяснение за моите усещания към партньора ми. Нещо ме спираше да го обичам безгранично. Защитавах се от него от страх да не разбие сърцето ми. Благодарение на теб, сега аз знам, че той е тук, за да ме защитава и да ме обича, както никой преди, да ме обича по начин, който познавам, но съм загубила преди много време. Сега вече му се доверявам напълно. От днес, заедно с него поемаме мисията, която ти видя в полето ни - да покажем и разпространим Безусловната Любов в света около нас. Толкова много ти благодаря, Стела!
Йоана
Четене Акашови записи
Регресия минали животи отзив
Изчистих енергийни блокажи. Освободих се от тежките емоции. Моята регресия в минали животи беше едно вълнуващо и непредсказуемо пътуване в обширното царство на моето подсъзнание. Изчистих енергийните си блокажи и освободих тежките емоции, които държах в себе си в продължение на 60 години. Точно това ми трябваше! Стела е магьосница! Препоръчвам сесия с нея на всеки. Благодаря ти много, Стела!
Нина Стоянова
Регресия минали животи
Стела Димитрова отзив
Невероятна си, Стела! Ти даваш любов. Говориш толкова искрено, внимателно, с разбиране, с много топлина и любов. Твоята медитация имаше изключителен ефект върху мен. Разбрах толкова много неща!!! Много, много неща! Много плаках, дълго плаках, ревах. Прощавам, свободна съм! Изпълнена съм с любов и благодарност към теб! 🙏 Благодаря ти, Стела! ❤️
Зоя Божкова
Медитация
Sisi
Това е най-смислено инвестираната сума за мен до сега. Стела знае какво прави и точно как да го направи, за да е най-ползотворно. 🥰 Невероятна е, и съм изключително благодарна, че попаднах точно на нея! Върнах се в предишен живот, който е най-пряко свързан с този, видях и разбрах много неща. И допълнително моето Висше Аз ми даде изключително полезни обяснения за проблемите ми. Усещах лечението по много странен начин. Все едно ме бяха разглобили и ме пренареждаха.😁 Странно бе това, че Висшето ми Аз говори чрез мен. След сесията бях като отнесена около 2 дни. Но после се чувствах много по-леко, много по-уравновесена, много по-осъзната, много по-лесно се издигам и се задържам на високи вибрации.
Силвия Николова
Квантово Хипнотично Лечение
Галина
Стела е невероятна! Моят съвет към всеки, който е предприел това толкова важно пътуване към себе си: Има огромна разлика между това да се опитваш да извървиш целия път сам и да имаш помощ и подкрепа от някой, който е толкова голям професионалист, пълен със знания и разбиращ! Благодаря ти Стела за това, че си мой учител. Благодаря, че ми помогна да открия, че има толкова много сила в собствените ми ръце! Най-доброто предстои!
Галина Стоенчева
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово хипнотично лечение отзив
Излекувах алергията си от котки и късогледството си. Чувствам се като преродена. С думи не мога да опиша колко съм благодарна! Напълно съм разтърсена (положително) от моята Квантова сесия! Това беше абсолютно животопроменящо преживяване! Чувствам се като преродена. Стела върши толкова велика и важна работа. Точно от това имат нужда толкова много хора. Поне аз имах нужда точно от това. Стела има впечатляващ талант. По време на моята сесия, аз излекувах алергията си към котки и късогледството си. Вече нямам нужда от очилата си! Много благодаря!
Рика Петая
Квантово Хипнотично Лечение
Уъркшоп Минали Животи отзив
Разбрах себе си, придобих увереност, започнах да бъда щастлив. Уъркшопът Регресия в минали животи беше невероятно дълбок и разкриващ истината за моя живот и житейските ми търсения. Това преживяване ми помогна да разбера себе си и ми даде увереност, че мога да се справя с всички предизвикателства. По време на регресията намерих отговорите на въпроси, които търсих много дълго време, но все не можех да открия. Сега имам всички необходими средства на ума, за да живея по-щастлив живот. Сега осъзнавам, че тези средства винаги са били вътре в мен, но аз не съм ги откривал. Намерих себе си, благодарение на теб, Стела. Ти си звезда!
Евгени Стефанов
Уъркшоп регресия минали животи
Бизнес коучинг отзив
Чрез своята удивителна дарба да активира трансформация, Стела ми помогна да разбера живота си на по-дълбоко ниво, да се отърва от вредните модели на мислене и ограничителните си вярвания. В нейната програма за бизнес коучинг разработих и започнах собствен бизнес, воден от сърцето ми. Стела ми помогна да повиша самочувствието си и да открия свободата на ума. Открих вдъхновението в живота, взаимоотношенията и работата. Благодарна съм, че те срещнах, Стела. И съм благодарна, че ме научи на този важен урок: не е нужно да съм перфектна, нито трябва да знам всичко; моето доверие в себе си и моята Висша същност са моето ръководство за успех. Наистина е вдъхновяващо да знам, че не съм сама по пътя си и заедно с теб винаги можем да намерим решения на предизвикателствата и да разширяваме съзнанието. Искрено препоръчвам Стела Димитрова като квантов терапевт на всеки, който иска да открие своя път, своята дарба, своята истина и себе си.
Габриела Делева
Духовен лайф коучинг
Стела Димитрова отзив
Преживях духовно пробуждане, програмирах се за безболезнено раждане, справих се със страха ми от провал. Придобих увереност и самочувствие. Станах по-добра майка. Предразполагащият, грижовен и нежен глас на Стела ме насочи да открия дълбоко в себе си част от психиката ми, която се казваше Вътрешния защитник. Моят вътрешен защитник ме предпазваше, като се опитваше да ми попречи да предприема действия и да поема отговорност. С помощта на Стела, аз сключих договор със Защитника и сега аз вече смело действам и напредвам в живота. Стела също така ми помогна да се справя и да контролирам изключителния си страх от раждането на дъщеря ми. Чрез хипнозата, аз успях значително да намаля болката от контракциите по време на раждането. Благодарение на Стела съм по-уверена, самочувствието ми се подобри, постигнах по-добри резултати в работата и съм по-добра майка! Каквото и да прави Стела, тя влага цялото си сърце в него. Да помага на хората е нейната мисия. Наистина съм благодарна и изпълнена с любов!
Марияна Шефнер
Духовно пробуждане
Квантово Хипнотично Лечение отзив
Трансформирах живота си, заобичах себе си, освободих се от страховете. Заредих се с енергия. След моята Квантова сесия, в живота ми се активираха множество дългоочаквани и положителни промени. Сесията ми показа пътя към приемането и любовта към себе си. Освободих се от старите си страхове. Чувствам се толкова блажено зареден с енергия! Взех важни решения за бъдещето си, след като прекарах време със Стела. Стела, ти си страхотен професионалист, който помага на хората в този нуждаещ се свят. Благодаря ти много, че най-накрая ме върна у дома и активира силата ми!
Дейвид Гонзалес
Квантово Хипнотично Лечение
Енергийно лечение отзив
Стела, осъзнаваш ли колко огромно влияние оказа върху живота ни и, по-специално, върху нашата връзка? Нашата лечебна сесия НАИСТИНА разтърси партньора ми до мозъка на костите. Ти направи огромен пробив, който ни свърза дълбоко един с друг. Ти ми даде най-красивия и ценен подарък - обещанието, че Любовта наистина съществува и е достъпна в този живот. Твоето енергийно лечение миналата седмица и имейл кореспонденцията оттогава без съмнение имаха много положителен ефект върху нашето благосъстояние. Ти си могъща душа, изпълнена до шията с Любов и нетърпелива да сподели тази Любов. Толкова сме ти благодарни! Благодаря ти...Благодаря ти...Благодаря ти...
Йоана и Хендрик
Енергийно лечение
Акашови записи отзив
Стела, за мен ти си един велик учител и вдъхновяваща светлина, светеща могъща Жрица и Слънчева сестра. Толкова е прекрасно да обменям енергия с теб! От нашата сесия насам се чувствам уверена и положително вибрираща. Страхът ми се стопи.
Йоана
Енергийно лечение
Квантово хипнотично лечение отзив
Способността ти да се грижиш за другите е отвъд думите, отвъд разбирането и отвъд този свят. Благодаря ти безкрайно много, че си до мен в най-трудния период от живота ми!
Ясотай
Енергийно лечение
Квантово Хипнотично лечение отзив
Съзнанието ми се проясни, активирах интуицията си. Премахнах егото, вредните вярвания и остарелите модели на мислене. Моята Квантова сесия ми даде възможност да се обединя с истината, помогна ми да изляза от лабиринта на съмненията и да придобия яснота на съзнанието. Научих се как да следвам собственото си интуитивно познание. Освободих се от шепота на егото и вкоренените в мен стереотипи. Стела ми помогна да се съсредоточа върху своя път и да отрежа всичко остаряло и ненужно. Много съм й благодарна за професионализма и искреността! Препоръчвам на всички тази уникална възможност да намерят отговори на важни въпроси с помощта на Висшия Аз и със съдействието на Стела.
Татяна Берс
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово хипнотично лечение отзив
Получих доховно изцеление, превърнах болката в уроци. Моята Квантова сесия беше магическо пътешествие в миналите ми животи и, отивайки още по-дълбоко, в моето подсъзнание. Тази сесия беше едно от най-невероятните преживявания в живота ми! Стела е подкрепящ и отговорен терапевт, на който може да се разчита. Работата с нея е истинско удоволствие! Тя ми помогна да повярвам, че не съм сам. Освен това, чрез духовно просветление, да открия нови, по-мъдри начини за преодоляване на трудностите и проблемите, както и възможност да превърна болката в уроци. Това доведе до моето духовно изцеление. Вече имам посока в живота си! Благодаря за благородното и професионално отношение, Стела!
Милен Димитров
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово хипнотично лечение отзив
Видях бъдещето си, разбрах живота си от по-висша перспектива. Премахнах притесненията, по-уверен съм. Заобичах себе си. Това, което преживях в моята Квантова сесия, беше неочаквано за мен, но беше точно това, от което имах нужда. С нежното напътствие на Стела, потънах дълбоко в себе си, за да видя бъдещето си, вместо миналото. Така успях да разбера живота си от по-висша перспектива и да спра да се притеснявам за бъдещето. След това пътешествие на ума се чувствам по-сигурен и по-уверен в моя професионален живот и лични отношения. Открих как да се забавлявам и да обичам себе си, без да съдя собствените си действия. Благодаря ти, Стела за моята незабравима сесия!
Каши Гаули
Квантово Хипнотично лечение
Уъркшоп Минали Животи отзив
Започнах да живея в сегашния момент. Разбрах смисъла на проблемите си. По-енергичен и по-позитивен съм. Уъркшопът Минали животи беше магическо преживяване, което ми показа нови начини за възприемане на реалността и разбиране на живота. Накара ме да мисля по различен начин за причините за моите проблеми и ме научи как да живея в сегашния момент. Чувствам се по-енергичен и позитивен. Научих се как да бъда себе си и как да обичам себе си. Стела ми помогна да се отворя за ново духовно познание. Така че, ето ме тук, като нов човек с по-ярък поглед върху живота. Благодаря ти за подкрепата, Стела! Респект към твоето дело да помагаш на хората да разберат своя живота!
Яни Добринов
Уъркшоп регресия минали животи
Акашови записи отзив
Не мога да опиша колко съм ти благодарен за Разчитането на Акашовите ми записи. Със силата на синхроничността, то пристигна в най-точния момент. То мигновено и светкавично изведе любовта между мен и партньора ми на следващо ниво. Донесе увереност и доверие между нас и, не на последно място, потвърждение на нашата висша обща кауза. Бих искал да подчертая важността на твоята работа и да ти благодаря от сърце!
Хендрик
Разчитане Акашови записи
Енергийно лечение отзив
Преживях духовно пробуждане, манифестирах желаната си реалност, засилих енергийното си поле. Процесът на енергийното лечение ме доведе до манифестиране на следващата стъпка в живота ми. Не очаквах, че ще достигна до чак такава дълбочина! Аз открих и навлязох в своето свещено вътрешно пространство. Нашата сесия разпали чувствата ми и засили енергийното ми поле. Стела ме научи на дълбоки знания за моето енергийно тяло, ум и душа. Винаги ще съм безкрайно благодарна за моята сесия!
Станислава Павлова
Енергийно лечение
Регресия минали животи отзив
Стела е невероятен водач, който ми показа истината. С нейната енергия, грижа и любов, тя ми помогна да открия и разбера себе си по-добре, да израсна. Преди нашата регресия, дори и не предполагах, че моето истинско аз е заглушено от егото. Мислех, че аз се грижа за другите, че помагам на хората, но всъщност съм се грижел главно само за себе си. Благодаря на Стела, че ми помогна да видя всичко това, и така да израсна и да стана по-добър човек. Думите не могат да изразят моята благодарност. Божията воля ме накара да проведа тази сесия с теб, която никога няма да забравя. Благодаря ти Стела!
Jeff
Регресия минали животи
cropped-bigstock-young-blond-woman-walking-on-t-1054s80941a-1060.jpg
Стела създаде пространство на спокойствие, безопасност и доверие. Обстановката беше уютна и релаксираща. Почувствах се добре обгрижена. Хареса ми, че имах достатъчно време да говоря за живота си. Стела държеше пространството по силен, и в същото време, нежен начин. Сесията беше толкова проницателна за мен! Получих много, много мъдрост, увереност, подкрепа и лечение от моя Висш Аз. След сесията се чувствах спокойна и заредена с енергия. Нещо започна да се отваря дълбоко в мен. Спомените от миналия живот и откровенията от моя Висш Аз се запечатаха в съзнанието ми и продължават да ми дават толкова много сила! Безкрайно съм благодарна за моята Квантова сесия! 🙂
Кая
Квантово Хипнотично Лечение
Квантово Хипнотично Лечение отзив
Лични сесии отзив
Квантово Хипнотично Лечение Отзив
Квантово Хипнотично Лечение Отзив
Квантово Хипнотично Лечение Отзив
Квантово Хипнотично Лечение Отзив
Квантово Лечение отзив
Квантово лечение отзив
Родово изчистване отзив
Родово изчистване отзив
Лечение на вътрешното дете отзив
Духовен Лайф Коучинг отзив
Регресия минали животи отзив
Visited 116 times, 1 visit(s) today