Как да се подготвя за моята регресия минали животи?

♥ Подготви списък с 5 въпроса. В нашата регресия ще се свържем с подсъзнанието ти. Подготви въпроси, които да зададем на твоето подсъзнание.

♥ Ако сесията е на живо, отпечатай или напиши на ръка списъка с въпроси; не носи списъка на устройство като телефон или iPad.

♥ Ако сесията е онлайн, изпрати ми въпросите си един ден преди сесията на имейл info@quantumstella.com.

♥ Създай си положително намерение да преживееш трансформираща и целебна сесия, като си повтаряш утвърждението: „Лесно и дълбоко се свързвам с моето подсъзнание“.

♥ Вечерта преди и в деня на нашата сесия не пий алкохол.

♥ Не пий кафе в деня на сесията.

♥ Нахрани се добре.

♥ Ако сесията е онлайн, нужно е да имаш добра интернет връзка и инсталиран Зуум на устройството.

♥ Препоръчвам за срещата да се използва компютър, вместо телефон.

♥ Задължително нотификациите на всички устройства трябва да бъдат изключени изцяло. Устройствата, които няма да се ползват за Зуум срещата, най-добре да бъдат поставени в самолетен режим.

Да оставиш нещата да се случат

Регресията е ръководена от Висшите сили, които ще те насочат точно към онова преживяване, което си дошъл да изпиташ. Аз не знам какво ще бъде то, нито ти.

Всички образи, чувства и подробности ще идват от твоето подсъзнание.

Понякога логическият ум може да се намеси, като си мисли, че картините идват не от подсъзнанието и от минали животи, а са просто плод на въображението. Дори и това да се случи, съветвам те да останеш с отворено съзнание и да се довериш на процеса. Така ще извлечеш максимума от сесията си. Накрая всичко ще се подреди и ще разбереш смисъла.

Не трябва да се притесняваш дали това, което виждаш е истинско. А само да позволиш да се случи и да подходиш с любопитство.

Всяка регресия е различна – за някои тя е визуално преживяване; за други информацията се дава чрез знание, чувства и звуци.

Всяка сесия е божествено ръководена. Ще ти бъде дадено да преживееш това, което е най-подходящо за теб в този момент.

Как сесията ти да бъде успешна?

Единственото, което трябва да направиш е да се отпуснеш, да се довериш и да се оставиш да бъдеш воден в процеса.

Освободи се от очакванията и подходи към процеса с любопитство, вместо да му поставяш твърде голяма важност.

Някои хора си мислят, че не могат да бъдат хипнотизирани или се страхуват от идеята за хипноза. В нашия случай, аз няма да те хипнотизирам, а само ще ти помогна да навлезеш в дълбоко състояние на ума и да отвориш съзнанието си за спомените от други животи. 

Процесът е толкова приятен и успокояващ, че най-вероятно това ще бъде едно от най-хубавите преживявания в живота ти. 

Полезно е да знаеш:

♥ Твоята сесия е поверителна и на нея можем да присъстваме само аз и ти. Въпреки че съпрузи/партньори/приятели може да искат да дойдат с теб, за да станат свидетели на това животопроменящо събитие, това не е допустимо. По време на твоята сесия ти трябва да се чувстваш напълно спокоен, да можеш да споделиш и най-дълбоките си тайни. Много често те са свързани с партньора. Поради това, никой друг не се допуска в сесията. В последствие можеш да пуснеш записа от сесията или да разкажеш на партньора си, ако пожелаеш.

♥ Ако по някаква причина трябва да отмениш или пренасрочиш сесията, уведоми ме възможно най-скоро.

♥ Моето намерение е да ти помогна да получиш информацията, която търсиш. Ще направя всичко по силите си, за да създам нужната среда за твое най-висше благо, както и да открия това, от което се нуждаеш, за да продължиш напред в живота си по-щастлив, по-свързан със себе си и по-продуктивен.

За допълнителни въпроси, пиши на имейл: info@quantumstella.com.

Visited 20 times, 1 visit(s) today