Какво е вътрешното дете

Случвало ли ти се е да се чувстваш в капан на поведението и емоциите си?

Уж знаеш как да се държиш и как би трябвало да се чувстваш, но поради необясними за теб причини сякаш понякога просто не можеш да се контролираш.

Влизаш в деструктивни емоции, които застрашават връзките ти. Решаваш да си по-стабилен психически, но в дадени ситуации не успяваш да се задържиш на високите вибрации.

Във всяка човешка личност има вътрешно дете, което е част от психиката. То е емоционалната част от нас. Възрастният човек действа, а вътрешното дете преживява.

Ние всички имаме трудни, травмиращи или непоносими ситуации от детството, които са останали нерешени и недовършени. Поради тази причина, когато попаднем в подобна ситуация, която ни напомня за първоначалната случка от детството, ние регресираме назад във времето. Това означава, че нашето тяло произвежда хормони и други химически вещества, които създават усещането и емоциите от детството.

В такива ситуации, ние не можем да се контролираме, защото буквално се превръщаме в детето в нас, което иска да му се обърне внимание, да се погрижат за него, да му дадат любов, да се отнесат към него с необходимото уважение.

Нашето вътрешно дете е много мъдро, емоционално освободено, радостно и безусловно обичащо. То се чувства се свързано с всичко в живота.

В процеса на порастване, ние малко по малко изоставяме нашето вълшебното вътрешно дете. Полагаме усилия да развием своя рационален ум, като същевременно пренебрегваме творческия си ум – нашето вътрешно дете.

Готов ли си да се освободиш от оковите на твоите травми от детството? Да прегърнеш живот, изпълнен с радост, любов и себеприемане?

Лечението на вътрешното дете е ключът към изцелението и трансформацията, които търсиш. Чрез тази терапия можеш да се върнеш обратно към твоето любящо, доверчиво, мъдро вътрешно дете.

Как твоето наранено вътрешно дете влияе на живота ти?

Когато си бил дете, чувствата ти са били потискани. Не ти е било позволено да изразяваш гняв, болка, срам, нужда от любов и приемане. Ако това се е случвало често в твоето детство, най-вероятно си израснал като възрастен с едно ядосано, наранено дете вътре в себе си. Това дете спонтанно влияе на поведението ти като възрастен – понякога просто се държиш като дете.

Признаци, че носиш наранено вътрешно дете:

 • не си в състояние да контролираш емоциите си в стресови ситуации
 • не можеш да търпиш болка и разочарование
 • трудно се успокояваш и утешаваш
 • избухваш лесно
 • имаш проблеми във взаимоотношенията
 • имаш постоянно чувство на тревожност и/или депресия

Ако това ти звучи познато, най-вероятно изпитваш скритите, но пагубни ефекти от своето болезнено детство. Ти носиш в себе си наранено вътрешно дете, което крещи за внимание и изцеление.

Какво е терапия за Лечение на вътрешно дете?

Терапията за лечение на вътрешното дете е дълбок лечебен подход, който те свързва с твоето вътрешно дете. Предлага ти безопасно пространство да изследваш и излекуваш минали рани, травми и неразрешени емоции. Терапията ти позволява да възвърнеш Автентичното си Аз и да продължиш напред в живота си с по-голяма яснота и устойчивост на трудни ситуации.

В терапията ние влизаме в подсъзнанието ти, където можеш да си спомниш и преработиш блокажите от детството.

Какви ползи за живота си можеш да получиш от терапията за вътрешно дете:

 • Да излекуваш дълбоко вкоренени рани: независимо дали си преживял детска травма, пренебрежение или просто носиш неразрешени вътрешни емоции, терапията за Лечение на вътрешното дете ще ти предостави безопасно пространство да откриеш и излекуваш тези рани в дълбочина
 • Да намалиш или премахнеш безпокойството, депресията и стреса: когато се срещнеш с твоето вътрешно дете, ти ще признаеш и приемеш неговите вътрешните нужди. Ти най-добре от всички хора на света знаеш от какво си имал нужда като дете. По този начин можеш да излекуваш своите дълбоки емоционални рани, които причиняват тревожност, депресия и стрес
 • Да подобриш самочувствието си: в терапията ще се научиш как да се отнасяш към себе си с добротата, любовта и грижата, които заслужаваш. Това ще насърчи по-голямо самочувствие и по-висока самооценка
 • Да започнеш да обичаш себе си: като се погрижиш за своето вътрешно дете, ти ще започнеш да обичаш и приемаш себе си безусловно, развивайки дълбоко чувство за достойнство и самочувствие
 • Да израстнеш личностно: ще отключиш пълния си потенциал, като се откажеш от старите модели и ограничаващи вярвания. Ще създадеш личен растеж и положителна промяна. Ще преоткриеш своите мечти, желания и креативност, водещи до по-пълноценен и целенасочен живот
 • Да прекъснеш вредните модели: ще идентифицираш и ще се освободиш от самосаботиращите те поведения и токсичните взаимоотношения, вкоренени в миналото ти.
 • Да подобиш личните си взаимоотношения: изцелението на вътрешното ти дете може да повлияе положително на твоите взаимоотношения, като ти помага да общуваш по-открито, да се доверяваш по-лесно и да се свързваш с другите на по-дълбоко ниво. Ще можеш да излекуваш неразрешени конфликти с членове на семейството, приятели и партньори.
 • Да придобишеш холистично усещане за хармония: терапията на вътрешното дете насърчава емоционалното, психическото и дори физическото благосъстояние, тъй като освобождава натрупания стрес. Тя създава чувство за баланс и хармония в живота ти.
 • Да станеш по-устойчив към проблемите: ще можеш да развиеш умения, с помощта на които да се справиш с трудностите и предизвикателствата на живота с изящество и сила, изграждайки емоционална устойчивост.

Стела Димитрова, Quantum Stella

Какво ще преживееш в терапията Лечение на вътрешното дете?

В началото на нашата сесия ще създам атмосфера на доверие, топлина, неосъждане и подкрепа. Ще ти покажа как да преоткриеш и излекуваш себе си. В тази среда ти ще можеш безопасно да изследваш своя вътрешен свят.

Ще започнем с разговор, в който ще имаш възможността да ми разкажеш за живота си и предизвикателствата пред теб. Самият разговор е лечебен. Той е вид терапия, в която да споделиш, да изкараш блокирани емоции и да се чуеш как разказваш историята на живота си. В същото време, аз ще започна да те лекувам енергийно и да пренареждам реалността ти така, че да можеш по най-нежен и безопасен начин да се върнеш към себе си, изцелен и пълен с нови сили.

Чрез комбинация от визуализация и дълбоко навлизане в себе си, ще те насоча да се свържеш с твоето вътрешно дете. Ти и твоето вътрешно дете ще се срещнете и ти ще се порижиш за нея/него. Ти ще поемеш ролята на добрия, обичащ и подкрепящ родител, от който винаги си имал нужда и си копнеел като дете.

Стъпка по стъпка ще изследваме недовършената работа на всеки един етап от развитието ти като дете. Така ще можеш да се откъснеш от разрушителните семейни правила и роли. Ще се освободиш от миналото, за да живееш отговорно в настоящето.

Така твоето излекувано вътрешно дете ще се превърне в източник на жизненост, радост и енергия.

Инвестирай в себе си. Прегърни вътрешното си дете. Преобрази живота си!

Как се провеждат сесиите за Лечение на вътрешното дете?

Предлагам лични сесии за Лечение на вътрешно дете на живо или онлайн.

Дали сесията ще бъде на живо или онлайн зависи от твоето предпочитание. В моята практика съм забелязала, че онлайн сесиите по никакъв начин не намалят трансформативната сила на сесиите.

Ако предпочиташ да се срещнем на живо, изпрати ми имейл, за да разбереш кога ще съм в България и да резервираме сесия. Аз живея във Финландия, Хелзинки и пътувам до България на всеки 1-2 месеца. Ако предпочиташ удобството на собствения си дом или живееш извън района на Хелзинки, можеш да избереш онлайн сесия.

Колко е енергийният обмен за Лечение на вътрешното дете?

Сесията е с продължителност 3 часа и струва 360 лева.

Как да запиша сесия?

Можеш да си запишеш сесия по един от следните начини:

 1. Като ми пишеш Месинджър страницата на Quantum Healing Transformation или на този линк: m.me/QuantumHealingHelsinki
 2. Като ми изпратиш имейл на info@quantumstella.com
 3. Като направиш резервация и плащане от системата за резервация по-долу:

Отзив

Наскоро преминах през изключително дълбокия процес на Лечение на вътрешното дете. През доста трансформации съм преминала, но този процес бе изключително силен, предизвикателен и отключващ вътрешната сила, засилващ интуицията, трансформиращ на много нива. Станах по-осъзната за всичко и всички около мен. Преминах през много предизвикателства и изключително мощни трансформации! Горещо препоръчвам метода и Стела, която е изключително отдаден, опитен и подкрепящ специалист. Процесът и терапевтът ми дадоха една нова и много по-светла перспектива и начин на възприемане на света и всичко около мен. Сърдечно благодаря на душата, която ми помогна да се върна в цялостта си, да обикна себе си, да се приема, да порастна!
Лечение на вътрешното дете отзив
Румяна

Последвай ме!

Практикувай с мен онлайн

Стани по-добрата версия на себе си.

Quantum Healing Transformation Приложение

Свали си приложението за телефон и започни да се трансформираш безплатно!

Subscribe

Месечен Бюлетин

Регистрирай се ако желаеш да получаваш безплатни видеа, медитации, вдъхновение и да научаваш за предстоящи събития.

Visited 40 times, 1 visit(s) today