РАБОТА С ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ

Независимо дали чувстваш, че ниските енергии на страховете те завлядават често или почти си ги изчистила, този сеанс ще бъде изключително полезен за теб!

Направих този сеанс по такъв начин, че с него можеш да изчистиш почти всякакви страхове, емоционални и ментални блокажи, да повишиш самочувствието си, да се доближиш до автентичната версия на себе си, да заобичаш себе си.

Този сеанс ще ти помогне да се програмираш да не се връщаш назад към старите страхове и да получиш истинска трансформация.

Как да се подготвиш за сеанса?

 1. Избери време и място, в което няма да бъдеш обезпокоявана за около един час.
 2. Предварително помисли кои страхове искаш да преработиш. Ако не знаеш кои, просто се остави на гласа ми да те води без да мислиш.
 3. Приготви си твоя дневник или, ако нямаш такъв, тетрадка, в която да си запишеш преживяването. Пази си тази тетрадка, защото в бъдеще ще я използваш отново. Избери красива тетрадка, или я окраси, така че тя да те вдъхновява и да бъде твоята трансформираща тетрадка.
 4. Седни в удобна за теб поза. Няма значение дали си седнала със скръстени крака, на стол или легнала. Важното е гръбначният ти стълб да е изправен, за да може енергията да протича невъзпрепятствено.
 5. Отпусни се и си готова да започваш.
 6. Слушай сеанса на слушалки, ако е възможно.
 7. Стреми се да не мърдаш тялото си по време на сеанса.

Ето какво те очаква в този сеанс:

 • ще направим практически сеанс за изчистване на страхове, неувереност, страдание, притеснение, депресия;
 • ще идентифицираме страховете;
 • ще ги изчистим от подсъзнанието си;
 • ще ги впрегнем да работят за нас;
 • ще въведем ключови думи и позиции на тялото, които ще ни препрограмират да се освободим от страховете.

Готова си, да започваме!

Имаш въпроси? Пиши ми на фейсбук страницата Quantum Healing Transformation или последвай този линк: m.me/QuantumHealingHelsinki.

Ще ме направиш изключително щастлива, ако ми пишеш и ми разкажеш какво преживя на сеанса. Аз съм винаги отворена да те изслушам и да разтълкувам твоето преживяване. Ще ти дам съвети и насоки за бъдещо развитие. Пиши ми на страницата Quantum Healing Transformation или последвай този линк: m.me/QuantumHealingHelsinki

Благодаря ти, че сме заедно по този път! 

Visited 23 times, 1 visit(s) today